Kom tot rust in Dunepanne

Hotel Dunepanne is gelegen in het centrum van het pittoreske De Haan, midden in de historische belle-époquewijk. Er zijn 47 piekfijn verzorgde kamers en terrassen op elk niveau van het statige gebouw. Rond Dunepanne ligt een mooie, grote tuin en een gratis parking voor gasten. Sinds 2022 wordt dit unieke hotel uitgebaat door Zorgbedrijf Vlaanderen, gespecialiseerd in zorgoplossingen op ieders maat.

Kamers en prijzen

Lekker eten en drinken, dat doet zo goed tijdens een ontspannend verblijf. In het restaurant met ruime eetzaal - exclusief voor gasten en hun gezelschap of bezoek - kan u samen eten. 's Ochtends kan u kiezen uit een ruim ontbijtbuffet. Verblijft u in volpension, dan wordt 's middags een lekker driegangenmenu geserveerd. Voor het avondmaal openen we opnieuw het buffet met brood, salades, kazen, vleeswaren, fruit ... Voor een drankje tussendoor of 's avonds bent u van harte welkom in de bar met stijlvolle lounge en een zonnig terras.

Zo heerlijk ontspannend

Het team van Hotel Dunepanne legt u in de watten. U kunt er heel wat zorgzame behandelingen kiezen: verschillende soorten massages, pedicure en manicure. Ook een kapper kan langskomen. Aan de hotelbalie krijgt u meer info over het wellnessaanbod en de prijzen, en u maakt er snel en makkelijk een afspraak.

Daarnaast biedt Hotel Dunepanne alle gasten een gevarieerd animatieprogramma en bibliotheek aan. Of zet u op uw gemak in de lounge of op het terras, bij de bar. De zeedijk en het strand liggen trouwens op wandelafstand (600 m). De halte van de kusttram vindt u op 250 m en die brengt u naar overal aan de Belgische kust.

Ook voor wie extra zorg nodig heeft

Wandel binnen in ons Hotel Dunepanne