Dunepanne, ook als uw zorghotel

In Hotel Dunepanne is iedereen welkom: jong en oud, families en senioren. En Dunepanne is ook een huiselijk zorghotel, voorzien op een langer verblijf voor mensen met extra zorgnoden. Gasten die wat meer ondersteuning zoeken (bijvoorbeeld tijdens herstel na een ziekte of als rustpauze tijdens een behandeling), kunnen we verzorging op maat bieden. Daarin hebben we al decennia ervaring en een goede naam. Ons gekwalificeerd personeel helpt u uw zelfredzaamheid te verbeteren, op uw tempo, voor uw terugkeer naar huis. 

Alle andere troeven

Op uw vraag zorgen we voor alles wat u nodig hebt:

  • kamers aangepast aan wie minder mobiel is: zitdouche of ligbad, toiletverhoger, hydraulisch bed en oproepsysteem
  • kinesitherapeut in individuele of groepssessies
  • zorg- of verpleegkundige
  • rolstoel
  • maaltijden volgens uw dieet
  • sociaal contact tijdens activiteiten
  • dineren met uw bezoek in het restaurant

Mevrouw Fleuris (93) vertelt:

“Al meer dan een half jaar verblijf ik hier, want ik moet revalideren na een ingrijpende operatie. Ik kon niet naar huis, daarvoor had ik te veel hulp nodig. Sinds enkele maanden is mijn man hier ook, want hij had hartproblemen. Dunepanne is voor ons echt de perfecte oplossing.

Iedereen is hier heel vriendelijk, zowel het personeel als de andere gasten. Onze kamers worden elke dag gepoetst. En heel belangrijk: het eten is heel lekker en royaal. Aan tafel voelen wij ons in een viersterrenrestaurant. Alles picobello in orde, niks op aan te merken.

Bovendien kan hier een verpleegster me komen helpen, vooral ’s morgens is dat nog nodig. Als ik zou vallen - wat altijd kan gebeuren - dan weet ik dat ik snel geholpen zal worden. Dat zou in een ander hotel niet kunnen.

Hier kunnen we gezond en gezellig ontspannen, op adem komen. In de voormiddag gaan we al eens wandelen, mijn man met de stok en ik aan zijn arm. In de namiddag kaarten we met andere mensen. We kunnen ons goed bezighouden, we zijn hier echt graag.”